2 Μαΐ 2011

Facebook: Ερωτήσεις και απαντήσεις που τις βλέπουν όλοι

ερωτήσεις στο facebookΟι ερωτήσεις του facebook αρχίζουν σιγά σιγά να γίνονται διαθέσιμες σε όλο και πιο πολλούς χρήστες και ήδη έχουν κατακτήσει το news feed μας. Μη σας ανησυχεί που τις βλέπετε συνέχεια, κάθε νέο προϊόν του facebook (όπως π.χ. το places) σπρώχνονται δυναμικά από τον αλγόριθμο του facebook ώστε να γίνουν δημοφιλή στους χρήστες, με την πάροδο του χρόνου θα χαλαρώσει και αυτό.


Σε μια προσπάθεια να αποκρύψω κάποιες ανόητες ερωτήσεις, που με τα μούτρα έπεσαν όλοι οι φίλοι μου να απαντήσουν, διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση που να αποκρύπτει την συγκεκριμένη εφαρμογή και αποφάσισα να το ψάξω περισσότερο. Τι μας λέει το facebook για αυτό το νέο προϊόν:

  • Δεν γίνεται να μπλοκάρεις την εφαρμογή και να την αποκρύψεις για πάντα
  • Όλες οι ερωτήσεις που απαντάς φαίνονται στο προφίλ σου και είναι διαθέσιμες σε όλους δημόσια, είτε είσαι φίλος μαζί τους ή όχι
  • Οι facebook ερωτήσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (π.χ. google, yahoo!)

Αν τώρα δεν αντέχετε με τίποτα να τις βλέπετε υπάρχει η λύση μέσω του F.B. Purity που επιλεκτικά αποκρύπτει δημοσιεύσεις του facebook.

Αυτά τα λίγα για αρχή, περισσότερα μόλις ωριμάσει το προϊόν και δούμε τι μας επιτρέπει το facebook να κάνουμε μέσω των διαφημίσεων και της πλατφόρμας εφαρμογών.

Αν σας άρεσε η ανάρτηση μοιραστείτε την με τους φίλους σας! Θα βρείτε όλα τα δίκτυα που συμμετέχω στο προφίλ μου στο Google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου