19 Σεπ 2010

Προσκαλέστε μαζικά όλους τους Facebook φίλους

invite Facebook friends

Κάποιοι θα μισήσετε και κάποιοι θα λατρέψετε αυτή την ανάρτηση. Το κόλπο είναι γνωστό εδώ και καιρό αλλά δε το βρήκα κάπου γραμμένο στα ελληνικά, καλύτερα λοιπόν να το γράψω εγώ και να δώσω και κάποιες συμβουλές παρά κάποιος άλλος σκέφτηκα. Το Facebook δεν επιτρέπει τη μαζική επιλογή φίλων ώστε να τους προσκαλέσουμε εύκολα και γρήγορα σε μια σελίδα, ομάδα ή εκδήλωση. Και όμως γίνεται αλλά πρέπει να προσέχετε!

Το να προσκαλέσεις τους πάντες θα είναι τόσο εύκολο για εσάς όσο το πάτημα ενός κουμπιού, αυτό δε σημαίνει ότι είναι συνετό να το κάνετε. Για εμένα λειτουργεί μια χαρά γιατί έχω χωρίσει τους φίλους μου σε λίστες και έτσι έχω την επιλογή να καλέσω μόνο τους φίλους μου από Ηράκλειο, ή μόνο τους φίλους μου από Κρήτη, μόνο τους στενούς συγγενείς ή τους συμφοιτητές μου. Διαβάστε εδώ πώς να φτιάξετε τις δικές σας λίστες. Επίσης αποφεύγω να καλώ φίλους μου μαζικά σε σελίδες/ομάδες/εκδηλώσεις έτσι για πλάκα, το κάνω σπάνια. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την επιλογή να αρνηθεί τη πρόσκληση, αν τους κουράσετε όμως ίσως σας μπλοκάρουν ή ακόμα μπορεί να σας βγάλουν από φίλο, προσοχή λοιπόν!

Τώρα που αντιλαμβάνεστε κάποιους από τους κινδύνους των μαζικών προσκλήσεων ας μπούμε στο κυρίως.

Μόνο από Google Chrome και λειτουργεί για σελίδες, εκδηλώσεις και ομάδες. Πρέπει να εγκαταστήσετε την επέκταση (extension) "Facebook Invite All", είναι πάρα πολύ απλό. Τώρα έχετε μια έξτρα επιλογή, το "toggle all".


invite all friends

Παλαιότερα υπήρχε και αυτός ο τρόπος που λειτουργούσε από οποιοδήποτε φυλλομετρητή αλλά δε κάνει τίποτα σήμερα. Μην απογοητευτείτε αν ξαφνικά το Facebook μπλοκάρει το τρόπο που περιγράφω εδώ.

Αν σας άρεσε η ανάρτηση μοιραστείτε την με τους φίλους σας! Θα βρείτε όλα τα δίκτυα που συμμετέχω στο προφίλ μου στο Google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...