19 Ιουλ 2011

Facebook: Επιστροφή του "Προσκαλέστε φίλους" στις σελίδες

κάλεσε φίλους σε σελίδες facebookΣε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε μιλήσει για την κακή λειτουργία του feature "Προσκαλέστε φίλους" (invite friends) στις σελίδες του facebook και είδαμε έναν ανεπίσημο τρόπο αποστολής προσκλήσεων με ειδοποίηση προς μια σελίδα του facebook. Με τον τρόπο αυτό μπορεί ο καθένας, είτε διαχειριστής είτε χρήστης, να καλεί 100 φίλους του κάθε φορά.

Χθες, το facebook άκουσε επιτέλους τους χιλιάδες (ίσως και εκατομμύρια) διαχειριστές σελίδων και μας έδωσε πίσω την καλή λειτουργία του "Προσκαλέστε φίλους" (invite friends), μόνο στους διαχειριστές όμως όχι στους χρήστες (πρέπει να βγουν χρήματα από τις διαφημίσεις!). Κάθε χρήστη που προσκαλείτε στη σελίδα σας θα λαμβάνει πλέον μια ειδοποίηση και ένα μήνυμα στο email του εφόσον έχει αφήσει ενεργή αυτή την επιλογή. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να καλέσετε τους χρήστες που έχουν λάβει ήδη πρόσκληση με τον παλιό, κακό τρόπο :(

users receive notifications for facebook page suggestions

users receive email notifications for facebook page suggestions

Αν σας άρεσε η ανάρτηση μοιραστείτε την με τους φίλους σας! Θα βρείτε όλα τα δίκτυα που συμμετέχω στο προφίλ μου στο Google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου