29 Ιουν 2011

YouTube: Το κανάλι με τις περισσότερες εγγραφές

Είμαι φανατικός των viral videos, στο πρώτο λογαριασμό που είχα στο YouTube είχα δει πάνω από 5.000 βίντεο (τότε σου έλεγε πόσα βίντεο έχεις δει!) χώρια αυτά που έβλεπα αλλού, π.χ. στο break.com και στο dailymotion.com. Πριν περίπου 2 χρόνια ανακάλυψα τον Ray William Johnson, ένα "πιτσιρικά" που έκανε το κέφι του στο κανάλι του στο YouTube =3 με μια απλή συνταγή, μιλούσε και έλεγε τα αστεία του για 3 viral - αστεία - χαριτωμένα βίντεο που του άρεσαν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.


Πρόσφατα, την Κυριακή 26/06/2011, το κανάλι του Ray έγινε το κανάλι με τους περισσότερους εγγεγραμμένους χρήστες στο YouTube :) (δεύτερος πλέον ο Nigahiga) ο Ray έχει σχεδόν 4 εκατομμύρια μέλη και είναι φυσικά επίσημος συνεργάτης της εφαρμογής, δηλ μοιράζονται τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Θεωρώ το βίντεο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Web, τώρα είναι ευκολότερο από ποτέ να φτιάξεις ένα πλαστό προφίλ, να κλέψεις το λογαριασμό κάποιου, και το βίντεο σου λύνει εν μέρη τα προβλήματα αυτά. Πιστεύω πως σε λίγα χρόνια αν δεν υπάρχεις σε βίντεο, να μπορώ αν σε δω και να σε ακούσω, μπορεί και να μην υπάρχεις καθόλου.

Αυτά τη μεριά του χρήστη. Από τη μεριά του δημιουργού περιεχομένου όμως; Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε ο Ray στο Forbes, διαβάστε τι πιστεύει για το μέλλον της τηλεόρασης και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα.

Αν σας άρεσε η ανάρτηση μοιραστείτε την με τους φίλους σας! Θα βρείτε όλα τα δίκτυα που συμμετέχω στο προφίλ μου στο Google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου