10 Ιαν 2011

Social media: Απάντηση από τον @bot_marley

O Bob Marley στα social mediaΜου αρέσει πολύ ο Bob Marley, ήταν θυμάμαι από τους πρώτους καλλιτέχνες που έψαξα όταν έκανα λογαριασμό στο Facebook. Και βρήκα πολλές σελίδες! Τότε έψαξα λίγο μέχρι να καταλάβω ποια είναι η "καλύτερη", τώρα με λίγη σκέψη καταλαβαίνεις ότι αυτή με τα κοντά 18+ εκατομμύρια χρήστες είναι η επίσημη σελίδα και η πιο πλούσια σε περιεχόμενο.

 Η σελίδα έχει πολλά custom made tabs και πολλά tabs εφαρμογών, πιο πολλά δεν έχω δει σε άλλη σελίδα (ίσως στη σελίδα της Lady Gaga)! Μεταξύ πολλών άλλων μπορείτε να αγοράσετε δίσκους, να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς, να δείτε αποκλειστικό υλικό αλλά και να κατεβάσετε wallpapers. Υπάρχει ακόμα και browser! Υπερβολικά πολύ υλικό για κατανάλωση με μια επίσκεψη :)



Στο Twitter ο "Bob Marley" είναι λιγότερο φαντασμαγορικός, είναι και η φύση της εφαρμογής τέτοια. Το περιεχόμενο δεν είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που δημοσιεύεται στο Facebook αλλά η επανάληψη είναι εμφανής. Μόνο 22500+ followers, δεν το λες κατόρθωμα, αλλά και μόνο 160 tweets χωρίς κάποιο αποκλειστικά για Twitter περιεχόμενο. Ok. Όταν έκανα ένα tweet για το browser του Bob Marley που αναφέρω παραπάνω, μου απάντησε ο χρήστης Bot Marley (!!) με στίχο από ένα τραγούδι αλλά μάλλον δε πρόκειται για επίσημο bot.

Και στο κανάλι του στο YouTube ο Marley τα πάει μια χαρά. Έχει ανεβάσει μόνο 3 βίντεο αλλά μαζεύει σε λίστα αναπαραγωγής βίντεο από μουσικούς να παίζουν τη μουσική του, τα λεγόμενα Cover Fridays που βλέπουμε στη σελίδα του Facebook.

Στα social media το ενδιαφέρον για τον Bob Marley είναι μεγάλο, όσο μεγάλη είναι και η βιομηχανία πίσω από το όνομα του. Enjoy


Αν σας άρεσε η ανάρτηση μοιραστείτε την με τους φίλους σας! Θα βρείτε όλα τα δίκτυα που συμμετέχω στο προφίλ μου στο Google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου